Oct 21, 2011

tutti fruitti versi batu pahat

Punya lah membuak-buak nafsu nak makan Tutti Frutti sejak 2-3 hari lepas ni. Nak cari kat mana Tutti Frutti kat Batu Pahat ni. Paling dekat ada kat JB. Tak kan nak pergi JB semata-mata nak Tutti Frutti. Not worth going pulak rasanya.

Nasib baik lah ada Say Yo di Batu Pahat Mall. Dapat lah makan frozen yogurt  yang diidam-idam kan walaupun bukan dari Tutti Frutti. 

mine, kak D's and Shahnaz's
adik-adik penjual di Say Yo
Frozen yogurt di Say Yo berharga RM 3.90 per cup. 
1st topping RM 0.80
2nd topping onward RM 0.60/topping

Topping ada macam-macam. Untuk topping kering ada chocolate chips, rainbow chips, coco crunch, oreo, m&m, almond dan peanuts. Untuk yang fresh fruits ada strawberry, kiwi, longan, nata de coco, dragon fruit, tembikai, honey dew, peach dan mango.

Korang yang berada di Batu Pahat, kalau teringin nak makan frozen yogurt boleh lah pergi ke BP Mall dan pergi kat kiosk Say Yo ni. Kiosk nya berdekatan dengan Big Apple.

da makan sikit baru sibuk nak snap picture
Say Yo!
Say Yogurt!
Say Yo!

.ohhshera.

6 comments:

CikanoT said...

tau tak kat mane ade takoyaki kat bp?

miss shera said...

takoyaki ye?blm dijumpai T__T
adoi ckp pasal takoyaki, da ngidam nk takoyaki pulak.

missbby said...

akak pun dah try say yo ni..oklah not bad..

cahya indah said...

nak makan takoyaki meh datang melaka..hehe

Anonymous said...

takoyaki kat summit batu pahat sedap..

miss shera said...

kat samit kat mana?
tau ada kat bpm je. hehehe