Apr 12, 2012

Selamat ulang bulan yang ke 5

Semalam 11 April 2012.

Sudah 5 bulan bertukar status diri. 
Tapi masih tak lepas-lepas nak masak lagi.
*eh macam pantun pulak.

So, disebabkan dalam pekeliling menyatakan bahawa 11 April 2012 diberi cuti umum, jadi boleh lah bermalas-malasan pada hari ini. Cuti tengah minggu, tak de nya lah kan nak bercuti-cuti Malaysia kan. berehat di rumah saje.

Pagi, bangun dan breakfast di rumah. Then Abah ajak keluar pergi beli tiket bas balik KL. Bersiap-siap tapi end up keluar berdua je dengan Nasir. 

And guess what? Kiteorang pusing-pusing bandar naik motor! Ohh, what an awesome feeling. Pergi bus stand, then jalan-jalan area pasar, then pergi makan cendol kat Jalan Omar. Pastu balik. Even kejap tapi rasa seronok sangat. 

Petang, Nasir ada perlawanan bola sepak persahabatan. Together with Abang. So, masa dihabiskan dengan parents saje. 

Malam, barulah pergi makan sama-sama. Plan nak ke Tutti Frutti. tapi tiba-tiba terasa nak makan macaroni & cheese di Kenny Rogers. So, off we go.

muka terkejut
his
mine
ours
muka lapar
Kepada Mohd. Nasir
Selamat Ulang Bulan yang ke-5

Lots of Love,


5 comments:

Huda said...

Korang ni memang sweet couple la, moga kekal selamanya yea..

miss shera said...

hee. terima kasih kak. amin!

sPrInT sPiRiT said...

akak nmpak gmok..

miss shera said...

Semua orang cakap macam tu.
i've gained weight dgn lajunya!

mak said...

tu lah selalu kata mak gemok