Nov 5, 2011

simpan tarikh

Banyak betul kerja belum settle. Rasa nak 40jam sehari boleh tak? *lagi-lagi cakap benda yang sama. Sebenarnya rasa stress bila banyak benda yang perlu dibuat tapi tak ada masa. Lagi stress bila orang yang sepatutnya membantu, tak sanggup untuk menolong di saat-saat akhir. Dugaan.

By the way, barang untuk deco hantaran baru je beli pagi tadi dengan Dilla di Ayer Hitam. Lama juga spend time di sana. Sampai rasa nak pengsan sebab tak sedar da lepas lunch hour. Hantaran saya? There and then baru decide nak buat macam mana hantaran yang ada. Memang last minute betul.

Plan nak start malam ni tapi ada masalah di rumah yang tak dapat dielakkan. So, akan mengadap deco hantaran seharian esok. Mudah-mudahan siap semuanya esok or lusa. Seriously, memang buat simple sangat. Rasa macam effortless pula. Tapi, ikut kata Abah. 'The Thought That Count'.

Bagi menaikkan adrenalin rush mengira hingga ke tarikh 11.11.11, jom layan video save the date saya dan Dilla.
Video ini di shoot di rumah Abah di Batu Pahat oleh House Of Ideology.
Terima Kasih kepada Abah, Mak, Abang, Kak Wahidah, Syamim, Wafiy dan Hadrami yang menjayakan video penuh sempoi ini. You guys rox!


House Of Ideology akan menjadi Official Videographer saya dan Dilla untuk sepanajng majlis nanti. 
Kalau suka dengan hasil mereka, boleh lah terjah ke FB HOI.
Mereka sangat sempoi dan terbaik.

So enjoy the vid. Will update about hantarans tomorrow ;) Goodnite~
.ohhshera.

4 comments:

nur athirah j said...

comel gileeee vid nieee :) hahahaha

miss shera said...

tra : hehehe.sempoi saje vid ni

CikanoT said...

video yg comel..ni official videographer of the day ke huhu

miss shera said...

cika : ye betul!! HOI ialah OV nnt