Jan 11, 2012

dua bulan sudah

Pejam, celik.
Tidur, bangun.
Makan, minum.
Mandi, make up.
Kerja, solat.
Tengok TV, surf internet.

Eh da 2 bulan rupanya saya dengan Nasir berkahwin.

Pantas sungguh masa berlalu. Entry pasal wedding sendiri pun belum diupload. Tuptup da dua bulan berlalu.

11.01.12

Bagi memperingati tarikh ini, kami plan untuk dinner bersama di Secret Receipe Batu Pahat sahaja disebabkan hari bekerja dan tak boleh nak ke mana-mana. *better than nothing kan.

setiap benda dijadikan berpasang-pasangan
mee tomyam
ikan bersalut keju

Knowing you will be with me in all my tomorrows, makes my today so wonderful.

Selamat melangkah masuk ke bulan kedua bersama ye Nasir ;)

.ohhshera.

9 comments:

Huda said...

Tahniah, semoga berkekalan bahagia hendaknya..

oshinz said...

mane hapdet yang dijanji kannnnnn?????!!!!!!!!!

hehehehe.

isyqacombat said...

AMin..so..jam g pejam celik sudah bertiga..heeh..cdot br je follow shera sebab shira follow cdot..sowi..cdot sudah lame xhapdate belog...thanx ya

Pida said...

Sheera cantik, seri pengantin masih terserlah ;)

miss shera said...

kak huda : terima kasih ;)
asz : kalau tunggu mmg lama. jadi jgn tunggu. ekekeke.
cdot : lama lagi kot nk b3
kak pida : heee. terima kasih kak ;) maluu kite

Bunga September said...

tq follow kite. ^_^

CikanoT said...

panggil la manje sikit..takkan panggil nasir je hehehe

miss shera said...

wawa : sama2 ;)
cika : da mmg panggil gitu saje.hehe

wahida said...

banner atas tu dah kene tukar tu...dah terisi skrg ni kan...hehehehehe....