May 23, 2011

date dengan abah

Mahu cerita pasal Abah sempena birthday Abah Sabtu lepas.

Ekoran daripada tinggal berdua dengan Abah di rumah masa minggu exam bulan lepas, Abah ajak lah saya pergi dinner. Plan nak pergi tengok wayang tapi tak ada cerita best. Semuanya cerita hantu. Dilla pula pergi tengok wayang cerita Thor. Lagi pun esoknya saya ada paper. So, makan-makan saja lah.

tengah tunggu Abah ambik kereta
Pergi The Mines. Eh, da lama kot tak jejak kaki kat The Mines ni. Rasanya da banyak juga perubahan. Dulu tak berapa banyak kedai. But now da better. Jalan-jalan cari tempat makan best, terjumpalah satu kedai makan Iran. Kecil je tempatnya. Berdepan dengan Auntie Anne's.

macam da janji je pakai baju warna sama
 Menurut review di guest book, dish paling popular kat situ ialah Lamb Shank. Tapi time kami datang tu, Lamb Shank da habis. Ohh, kecewa. Jadi Abah order nasi dan daging. Saya pula order nasi dan ayam.

sedap
yang hijau tu air timun dan kelihatan jari Abah di situ
Nasi dia memang superb. Sedap. Air dia pulak sangat refreshing. Tapi kalau pekena Lamb Shank lagi masyuk kot. Tak apa, nanti boleh datang lagi bawa Mak pula.

Sebelum balik dan bayar bil, Abah tulis review dalam guest book kedai ni.

comel kan Abah guna pen bulu-bulu
Hehe. Abah tulis guna pen HelloKitty yang saya dapat masa beli buku AinMaisarah hari tu. Malam tu Abah yang belanja ye. TerimaKasih Abah.

.ohhshera.

5 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

eh bukan patut awak ke kena belanja?! hehe..

miss shera said...

yang ni exception

Fello de Caminero said...

bila laa mau pegi

aldiafah pun tak pernah pegi lagi..

CikanoT said...

ahh saya layali hadramaut pon tak g lg

miss shera said...

abg : laaa.xpena pergi lagi ke?
cika : heee.sekarang da bukak da.meh blk bp