Jun 21, 2011

143 hari

Semalam tengok my wedding counter kat bawah belog saya.

OMD!

Lagi 144 hari to go. 
Means hari ni tinggal lagi 143 hari
And saya satu apa pun belum settle lagi.

Jadi malam tadi buat list apa yang perlu dibuat.

Start with listkan barang hantaran nak bagi kat en.Nasir.


List kan je, mana yang boleh satu kan, kita akan combine. Mana yang tak nak, kita slash. Mana yang nak tambah, kita list lagi.

Next, listkan barang yang saya nak minta en.Nasir pula dan nikah thingy. 


Semoga saya akan sangat excited untuk update progress kat list yang dibuat malam tadi. So, kena work it from now!

So, sekarang nak blogwalking blog bride-to-be.

Tata~

.ohhshera.

10 comments:

wahida said...

semoga lancar bersiap sedia menjadi seorang isteri. amin.

miss shera said...

terimakasih kak wayda..
dalam list ada frame yang bakal ditaja.ehem2 ;)

Fello de Caminero said...

slash jek.. Hahaha

miss shera said...

ahli kumpulan slash ada.nak?

missbby said...

shira, akak bagi blog adik akak, dia pun nak kawin bulan 10 nanti..boleh guna blog dia jadik rujukan, dalam list blog dia ada blog lain jugak untuk rujukan..cubala eh, buat panduan..

http://bitbitterbutter.blogspot.com/

miss shera said...

heee.terimakasih kak.really need that.nak tambah2 idea dan buat panduan. ;) thanx again

miss shera said...

akak, kemasnya belog adik akak tu..nice sgt

missbby said...

tu blog untuk kawin dia..dia ada 2 blog..cubalah..akak tau orang nak kawin ni mesti pening kan..buat panduan ok..

babybeba said...

watkan list utk aku skali...
aku lg main redah je!

miss shera said...

kau kan da ada list