Feb 21, 2011

update entri cepat-cepat

Assalamualaikum wbt. 

Lamaaaaaaa gilaaaaaaaa tak update belog ekoran daripada kebusyan buat assignment, kerja dan ehem-ehem ;) *wah siap ada ehem-ehem.

Now pun sambil siapkan presentation pathology, sambil layan patient, sambil update belog, sambil ym dan sambil berfacebooking. 5in1 ;)

Saja lah nak tayang selipar baru. Beli kat Kluang Mall Jumaat lepas.

tada~
HK on the move
Haha. Sebenarnya saya bukanlah peminat Hello Kitty pun. Time jalan-jalan, Sha ternampak selipar ni. Saya pula terus jatuh hati bila Sha tunjuk selipar ini. Beli sama dengan Sha. *jangan mara aa sha sebab kite tiru awak.

Murah je, RM15.00 sepasang. Kalau datang Kluang Mall pergi lah kedai Happii Feet. Macam-macam corak selipar yang menarik ada di situ. Ada gambar strawberry, katak, bintang, pisang dan banyak lagi. Dari saiz budak kecil sampai lah ke mak budak.

Nanti bila da free, saya update belog lagi ok. Jaga diri.

|ohhshera|

2 comments:

Anonymous said...

utk bapak budak ada x?

shahirah.alshahab said...

kalau bapak budak kakai nya saiz kecik dan mao pakai gamabr hello kitty, bole ;)