Dec 24, 2010

ohh kereta

Hari tu..pada hari minggu..tengah hari time tu.. *amacam saspen tak?
...
...
...
Saya pergi makan dengan family kat kedai asam pedas. *hek eleh. tak saspen langsung~
Masa nak parking kereta, tiba-tiba *kembali saspen
...
...
...
Tiba-tiba! Saya ternampak ini. *mari tengak gambar ngeri di bawah ini
...
...
...

ohhkereta

Amacam ngeri tak? Tak ngeri ke? Ngeri lah sebab..Kesian kereta ni kena tebuk-tebuk lubang untuk pasang sistem anti perampok yang canggih ni. Siap ada solex lagi. *hehe.jangan mara aa~

Kepada semua pemecah kereta yang tegar, jangan lah nak pecah-pecahkan lagi kereta yang tidak bersalah ini. Kesian kat kereta dan lagi kesian kat empunya kereta. Dalah barang hilang, kereta da tak comeyL sebab kene pecah masuk, pulak tu kena keluarkan duit untuk baiki part yang rosak. *iskiskisk..kesian

Kepada tuan kereta dalam gambar ini, anda seorang yang kreatif lah! Bukan satu tapi dua-dua belah dia pasang benda alah ini tahu.
|ohhshera|

8 comments:

red_torres said...

muahahahahahaha

shahirah.alshahab said...

gelak ye

CikanoT said...

jumpe sudah blog kamu!!! hahahahaa

shahirah.alshahab said...

ayak.suda djumpai.xdpt bselindung lg.sila tunjuk ajar ye

Fello de Caminero said...

tu bukan kete abah ke?? Hahaha

shahirah.alshahab said...

hahaha.jenis je sama.tp bkn kete abah

Fello de Caminero said...

mmg laa... takkan kete abah plak. Kan kete abah pada kawan abg..

shahirah.alshahab said...

hahaha.mmgla.