Dec 21, 2010

question mark

souce : goggle search

Kenapa saya berblogging?
  • Sebab tahap kebosanan di tempat kerja yang semakin membuak-buak. *lain kali tolong la orang lain, nanti da tak bosan.
  • Sebab terasa facebook semakin tidak meriah. *sobsob.mana semua orang pegi ha?
  • Sebab orang kata blogging ni best. Dapat ramai kawan lah, dapat belajar sesuatu lah, dapat itu, dapat ini. Nak tau best ke tidak, kena la berblogging..kan?

Kenapa guna nama ohhbelog?
  • Disebabkan saya baru di dalam dunia blog, terdengar lah satu suara di dalam hati ; OooOOooo blog macam ini rupanya ye. ouh ok; sekarang da tahu apa itu blog.
  • Then, nak guna ohblog tapi bunyi macam gobloq pula. So, tukar lah jadi ohhbelog. *tapi saya tak tiru cik Hanis Zalikha yang cantik cun best tu punya belog ye.

Kenapa itu, Kenapa ini?
  • Ada lagi persoalan? Kalau ada lagi persoalan yang bermain di kotak pemikiran anda, boleh la tanya saya, ok? *eh pemikiran dok dalam kotak ea?haha.
|ohhshera|

6 comments:

ady said...

kenapa boh nama ohbelog??(lagi mau tanya)

shahirah.alshahab said...

sy xboh sy lipton..
hahahaha ;p

Fello de Caminero said...

ohhbelog?
inibelogsaya?

hmm...

shahirah.alshahab said...

abg : itubukanbelogsaya

red_torres said...

coolblog sy mane???wakakakaka

shahirah.alshahab said...

coolblog?ada kat cini