Mar 21, 2011

pengumuman

Ehem-ehem. Mari bersihkan segala sawang bagai yang terdapat kat belog ni. Lama giler tak update belog. Maaf yek. Amat-amat bz dengan kerja, assignment dan juga majlis pertunangan. 

Eh, tunang? 
Ha a. Saya da bertunang (",)

Bila?
On my birthday. 11th March (",) 

Happy happy happy. Mestilah happy kan. Kalau tak happy, watpe nak bertunang, kan.

cincin risik dan cincin tunang
Bagi korang tengok gambar cincin je dulu. *abaikan jari yang gemuk itu. Gambar saya dan tunang saya serta majlisnya tu, akan diupdate nanti. Ok? Ohh, my sister pun bertunang juga. A day after me. Kira langkah bendul lah ni. Hehe. Sampai jumpa lagi.

.ohhshera.

9 comments:

missbby said...

shira, tulah pasal..akak pun terkejut jugak shira dah tunang..TAHNIAH! Moga selamat bernikah nanti dan berkekalan ke akhir hayat..AMIN.

Anonymous said...

jari gemok2

shahirah.alshahab said...

kak huda : terimakasih.insyaALLAH majlisnya nnt, shira akan jemput akak.dtg ye.terkejut tak?hehe
anon : ha a.jari demuk2

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

beb, congrats!!! semoga berkekalan tau. cepat kawen.

shahirah.alshahab said...

asz : kalau ada org sponsor, cepat jek

babybeba said...

jgn lupa sepersalinan lengkap yg mahal lagi cantik yer!

miss shera said...

demanding!

cahya indah said...

cantek la ur rings..yg gold tu kasi close up sket..tgk cmtu pun da comel ;)

miss shera said...

diya : thanx dear.biasa2 je.last minute cari dat gold ring.hehe.