Mar 31, 2011

Photos by Ahmad Fairus : Enjoy Free Outdoor with AHMAD FAIRUS .. everyone can get the chances!! “

ini sticky post.sila scroll ke bawah untuk recent entri.thanxie =)



OMG! Bermimpi ke apa ni? Cubit-cubit lengan sendiri. *ouch.sakit. Nak tampar-tampar manja kat pipi sendiri tak sampai hati. Means, betul lah ni. Realiti! Waaaahhhhh. 

Baca lagi sekali. 
FREE outdoor photoshoot untuk pre wedding ataupun post wedding. *again. it is FREE!

Well, kenapa saya sangat excited dengan contest ini?
Sebab Ahmad Fairus yang buat contest ni. *cool gila kot dia ni. 
Kenapa saya cakap dia sangat cool?
  •  mr Fairus seorang wedding photographer yang super talented.
  • 7tahun berada di dalam arena tangkap gambar ini.
  • sangat penuh dengan idea yang unik, kreatif dan di luar jangkauan minda kita.
  • ada fans page sendiri di facebook. *sila click dan like.
  • ni company dia. *boleh singgah dan tengok.
  • even dia da berjaya dan dikenali ramai, mr Fairus tetap humble dan tak sombong
 Nah, ni bukti ke-cool-an mr fairus ni.

tak perlu props yang cantik-cantik. plus foto ini tidak menggunakan flash, hanya lampu dan cahaya yang sedia ada
i just love this photo. lain dari yang lain. super nice
melt da tengok picture ni sebab saya sangat suka sunset di pantai
lagi satu angle yang menarik
lalala joy. tak perlu pegang pegang tangan
Mengikut syarat contest, saya kena pilih 5 gambar terbaik. 5 je? Awat sikit sangat mr fairus? Susahnya nak pilih sebab semua gambar dia gorgeous super marvelous. So, saya hadkan pencarian best picture ini kepada outdoor shoot saje.

Eh, eh. Korang nak tak join contest ni juga? Click kat sini. Join ah. Simple gila. Baik join, kalau tak nanti nyesal di kemudian hari.

By the way, this is my 1st attempt to join this such contest. Before this tak pernah join sebab tak reti. *ok.jom gelak. So, seperti orang-orang lain yang join contest ini, mestilah mereka mengharapkan mereka menang. So do I. Hope saya menang! Kalau saya menang, nanti saya belanja korang semua makan time saya kawin nanti ok? ;p

So, apa tunggu lagi, cepatlah click kat http://www.ahmadfairus.com untuk join this simple yet really worth contest. Jom bertanding secara sihat.

p/s : nak juga selitkan picture ni. She is my cuzzie!

.ohhshera.

13 comments:

Anonymous said...

sila semak ayat terakhir anda.pengatin ke pengantin???bahahaha

shahirah.alshahab said...

hahaha.thanxie

CikanoT said...

lupa plak org tu nak kawen..mmg patot pon join contest ni hahaha

shahirah.alshahab said...

teehee~ eh awak pun join ler.bole buat pre wedding.

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

u pun join? good! mane tau boleh menang. gudluck beb!

shahirah.alshahab said...

i know dis contest from ur blog.
thanx to u! =)

babybeba said...

oi cuzzy tu sape da?

mak said...

ini bukan salwa, anak ami man?

shahirah.alshahab said...

ha a.ni kan salwa.dia kazen kan?bkn ke?

Fello de Caminero said...

salwa pun ambik dengan ahmad FIRUS ke?? Eh salah... ahmad fairus..

shahirah.alshahab said...

ahmad firus?hehehe

babybeba said...

lain nya muka dia!

shahirah.alshahab said...

lain ek..