Apr 4, 2011

33tahun

Da lama nak update belog ni dengan cerita ni. Tapi asyik-asyik lah tak sempat. 

Cerita kali ini tentang anniversary my parents yang ke..

33 !!
 
My parents nikah di Luton, England on 10th February 1978. 33 tahun berkahwin, dikurniakan 6orang anak dan 2cucu *cucu yang lain on the way ye ;) 

So, nak celebrate besar-besaran adalah terlalu last minute nak plan. Jadi, malam tu just makan-makan dengan family di...

haha.tak nampak pun orang yang posing depan kedai ni
Layali Hadramaut menjadi tempat pilihan sebab nak try test makanan arab. Tengok boleh lawan  Tarbush atau Al-Rawsha tak.

semua ada kecuali adik dan saya yang tengah snap ini gambar
Time pilih makan ialah sangat kecoh. *trademark family ;) 

Makanan yang diorder - Mandy Lamb, Shish Tawook, Falafel, Chicken Kabsa dan ada lagi yang da tak ingat nama.

Tunggu makanan pun sangat lah lambat. Perut lapar gile.
Tiba-tiba ada surprise buat abah dan mak.
Taadaa~

red velvet cuppies
Comel tak cupcake ni? Last minute tempah kat kak Alice. Nasib order tak direject. Rasa memang superb. Design boleh pilih. Best!

abah, hadrami, wafiy, mak
Nampak tak pinggan yang licin tu? Maknanya makanan sedap tapi still tak boleh kalahkan Tarbush dan Al-Rawsha la. Just kecewa dengan makanan yang lambat sampai. Overall, da ok da.

Cupcake simpan bawa balik rumah dan makan kat rumah.

Jadi, jom terjah makan kat Layali Hadramaut di;

40@41, Jalan Universiti 1,
Taman Universiti, 86400, 
Parit Raja, Batu Pahat,
Johor Darul Ta'zim

.ohhshera.

9 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wah licin.. boleh lap dan gunakan balik semula. ehehe. 33 tahun tu lama.. tahniah utk parents kamu.

miss shera said...

licin asz.silalah pergi mkn kat sini.kena try tao.

nur athirah j said...

cupcake sgt comelll

miss shera said...

kan kan.

nur athirah j said...

birthday tira nak mcm tu oke ! HAHA

miss shera said...

lupa la bday tra bile ;p

nur athirah j said...

grrrr~ haha =p

miss shera said...

dia xanta delivery kat mlk ;p

nur athirah j said...

:(