Apr 21, 2011

guna jari pun boleh

Sabtu lepas, en.Nasir plan nak pergi potong rambut since rambut dia da panjang. Hari sebelumnya saya suruh potong rambut, tapi dia kata nak simpan panjang. Lama-lama sendiri yang rimas.

Balik-balik style fashion rambut yang sama je. Spiky. Jadi saya kata dengan en.Nasir, "Apa kata awak try buat rebonding?"

Nasir? Rebonding? Hahaha. 

Ok. Mula-mula pergi The Summit Batu Pahat. Bayar parking RM2.00 dan cari parking. Disebabkan pergi pagi, jadi dapatlah park kat ground floor. Masuk Summit, naik escalator sampai ke tingkat 2. Cari saloon Glamour Style dan masuk. 

Tanya berapa harga nak rebonding rambut siap treatment. Puas hati dan bermulalah operasi mengrebondingkan rambut en.Nasir.

1st customer ni
Agak bosan juga nak tunggu en.Nasir siap. Ingat nak pergi buat manicure kejap tapi tak sampai hati nak tinggalkan dia sorang-sorang. Nasib baik ada game kat handphone dia. Main game bowling, game baling kertas dalam tong sampah dan game jual lemonade. Haha. game macam budak-budak betul lah en.Nasir ni.

rambut da beruban ke? ;p
Pastu en.Nasir pun terjebak sama main game jual lemonade tu. Bila saya bosan, saya pergi jalan-jalan tengok baju. Balik saloon ni balik, nampak alien berkepala besar! Cuak kebebeh ni.

alien berkepala besar
Gambar da siap direbonding lupa hendak snap sebab da tak sabar nak pergi makan ice cream sundae mcD. Lain entri saya upload gambar dia ok.

.ohhshera.

6 comments:

red_torres said...

kantoi...da la ckp ngan org guna syampoo jer..muahahaha

miss shera said...

teehee...~

CikanoT said...

oo tipu...ingat org tatau ke rebonding cmne hahhaha

miss shera said...

hahaha.pastu rambut leper jek

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

tak dapat bayangkan camne rupe rambut pendek yang direbondingkan.

miss shera said...

asz : tunggu gamabr nya nanti.hehe