Aug 25, 2011

si botol comel

Semalam shopping barang di Carrefour. Plan nak buat cake before balik Ipoh nanti. Jalan-jalan di area toiletries, nampak lah botol yang comel ni. Terus hati tertambat lalu masukkan ia ke dalam trolley. 

Bila sampai rumah, terus nak ambil gambar si botol comel ni.

bagi tengok kotak dulu
Yups. It is EDT from Playboy. Packing comel. Mari tengok botol dia pula.

comel kannnnn
Ada 3 fragrance. Saya pilih Play It Lovely sebab bau dia yang memikat hati. 

arnab!
 Sebelum tidur, last snap.

playboy for women
Murah je. RM 39.90. Boleh didapati di super market, hyper market dan farmasi berhampiran anda. Boleh try test bau dan bagitahu saya anda suka yang mana. Selamat mencuba.

.ohhshera.

12 comments:

nur athirah j said...

whoaaa .. ni kt bilik mana ni ?

miss shera said...

bilik bersepah ni haruslah bilik sendiri.hehe

red_torres said...

haah..sembur2..snap2..last2 sendiri pening....

miss shera said...

spray sekali je.b4 tdo

babybeba said...

wait till u see my hp!

miss shera said...

HP tu Harry Potter kan.haha

cahya indah said...

da lama tengok ads kat magazine, tapi tak test2 sampai skrg..hehe

miss shera said...

heee.br tau dat day.rasa mcm duduk dlm gua pula xtau duni luaaa

Cik Nur Syarafina said...

best ke x bau yg u amik tu? botol comel~ :p

nur athirah j said...

laennya ? bilik kt BP ke BJ ? haha

miss shera said...

syaf : sedap ;)
tra : BP ;)

nur athirah j said...

wahhhh .. mcm da cantek je :')