Jan 17, 2011

cuba teka saya tiru gaya siapa

Wah..Pentiru rupanya saya ni. Tidak tidak. Saya bukan tiru, tapi saya cuba je. Lagipun tak salah kan. Lain lah kalau saya tiru masa exam ;p

Saya suka belogwalking belog-belog yang dirasakan cute+cantik. Kadang-kadang baca belog kawan-kawan, adik, abangcousin dan juga belog yang baru nak membangun. *macam belog saya ni.

Bila baca belog gadis cantik manis super duper cute, mulakah terbayang-bayang macam-macam. Nak dress up macam dorang lah! Nak make up macam dorang lah! Wahh..kenapa cik blogger ni sangat-sangat cantik? Sangat-sangat cute sampai melt sendiri.
Saya tidak tahu pun pakai pin bentuk ribbon di tudung tengah in sekarang ini. *gila tak up-to-date betul lah. Jadi, inilah percubaan pertama saya memakai pin berbentuk ribbon berwarna putih sewaktu berkerja. *terasa kaget sebab nampak kelakar.

ok.tahan gelak.
close up sket
Saya gelak sorang-sorang tengok diri sendiri. Kenapa Fatin Liyana pakai cantik,cute dan gorgeous je,tapi saya tidak? Hwaaa T__T nangis jom.

Ohh, by the way, saya sudah order shawl cantik menawan hati dari kawan baik saya. Dengan harapan saya boleh pakai gayakan dengan pin ribbon yang lain. *excited nak guna pin comel sekarang ni. jakun betul. Jom shopping di sini.

|ohhshera|

25 comments:

missbby said...

eh cun la ni..:)

shahirah.alshahab said...

thanx akak.sekarang tgh jakun pakai benda alah ni.

Are_RieVe said...

tiru gaye org mereng tepi parit raje nie kot..hahahha

shahirah.alshahab said...

ada ke org mereng tepi rapit raja pakai camni?

joey boy said...

waaaa..mcm2 pesen skang pompuan brtudung kan...hihihi

shahirah.alshahab said...

joey : betul-betul.saya pun ketinggalan da nih.cantik2 pulak tu dorang pakai

CikanoT said...

cute la weh...semua org pakai pon nampak cute..sebab reben mmg cute...marilah kita beli reben banyak2 hahahah

shahirah.alshahab said...

haa..ni la salah sorang pemakai tudung bereben yang ditiru.haha.jgn mara eh cuzzie

CikanoT said...

saya pon tiru dari fatin liyana *oops kantoi*

shahirah.alshahab said...

hahahaha. 2x5 je.
tp cik cika laju sket.sy lmbt T__t
ketinggalan betul

Anonymous said...

hahahahahaha~~~~ni baru saya zaidi taharim yg komen..hik3

shahirah.alshahab said...

ahmad zaidi taharim si anonymous yg famous!

Fello de Caminero said...

uiiii dahsyat... dahsyat...

haha... Minggu lepas lupa, minggu nie dahsyat....

shahirah.alshahab said...

nasib abg xlupa type pakai tgn.kalau pakai kaki?ehh dasyattt!

shawpaholics crew said...

thank you promote blogshop saye ;)

shahirah.alshahab said...

arina : pleasure.will up my pix with dat shawl soon =)

ekinjaja said...

come la syira ne...:)

red_torres said...

nom nom nom..comeylnya

shahirah.alshahab said...

kak ekyn : hee.maceh. ^__^ ok pipi da merah2.
nasir : nomnomnom tu utk apa?nk makan ke

red_torres said...

nom nom nom tu trademark someone..heheh

shahirah.alshahab said...

muahahaha..
tu utk mknn la

red_torres said...

ouh..salah guna la nih...ok2..da terer sikit

shahirah.alshahab said...

nomnomnom tu bole komen kat entri sebelum ni.kan tgk mknn

red_torres said...

haah...xpe2..tunggu entri makanan akan datang...

shahirah.alshahab said...

pun akan ada juga