Jan 27, 2011

saya sudah ada external hard disc

Weee... Saya sangat suka sebab saya sudah ada external hard disc. *senyum sampai telinga. Setelah seminggu menunggu, akhirnya parcel yang ditunggu-tunggu tiba.

Saya beli online. Beli via afiQ kat facebook. Murah-murah je. Saya order 2 external hard disc, satu Western Digital dan lagi satu Samsung. Tapi last-last ambil Samsung sebab ada anti virus sekali.

abaikan buah limau kat belakang tu
Cute je size external hard disc Samsung ni. *pocket size. Bolehlah bawa pergi kelas Sabtu ni. Nak simpan presentation pathology kawan-kawan yang kena present nanti. Senang kan. Ok, jom tengok benda ni dengan lebih dekat lagi.

ada pouch, anti virus, ext hdd
Minta Afiq bagi warna pink, merah or silver tapi dia kata tak ada stock. Tak apa. Hitam itu menawan. Mulai hari ini saya panggil external hard disc saya, Kiki. Nak pergi godey-godey Kiki jap. Tata~

Kalau sesiapa nak beli external hard disc, bolehlah contact Afiq di facebook nya.

|ohhshera|

12 comments:

red_torres said...

pastikan jgn sampai jatuh atau terhentak xternal hard disc tuh...handle with care ok...

shahirah.alshahab said...

kalau jatuh apa jadi?

CikanoT said...

saya punye samsung warna pink!!! ngehehhe

shahirah.alshahab said...

hwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa T___T nak pink juga

Anonymous said...

kirim salam kt kiki..ohoho

shahirah.alshahab said...

wah.rasa mcm bukak kinder joy pulak.
dlm kiki ada cerita korea~
terkejut.terkejut

red_torres said...

kalo jatuh akan corrupt atau damage...

shahirah.alshahab said...

xpe.kalau jatuh mintak awak belikan

Anonymous said...

wahhhhhh..tajuk apa cita tuhh?

shahirah.alshahab said...

ada banyak. =)
sukaaaaaaa

Anonymous said...

fuiii..awk bkn x mnat korea ke??

shahirah.alshahab said...

bukan utk sy.
tp utk kak diana =)